Ghedi Production

Ghedi Production presenterar:

Continental Collection

Jag har så länge jag kan minnas älskat geografi och resande. Det faktum att världen i sig är skapad så otroligt vacker gör det hela inte sämre. Continental Collection har de senaste veckorna vuxit fram både ur den kärleken och inspirationen, men också i samtal och samarbete med min fantastiska fru Hanna, och vi båda är väldigt stolta och glada över vad vi nu kan presentera.


Det finns flertalet snygga motiv att välja mellan på både örhängen, halsband och armband. Men vi har i tillägg till smyckena även coasters och nyckelringar i samma motiv.

Till förmån för

Förutom att detta är perfekta gåvor till både familjemedlemmar, kollegor  och vänner, eller varför inte dig själv, så är du med ditt köp också med och bidrar till det viktiga arbetet Barnhjälp Soluppgång. Detta är ett fadderprogram vi själva varit med och stöttat under flera års tid och som har fått betyda en enorm skillnad för många ugandiska barn. Barn som efter att ha förlorat en eller båda sina föräldrar annars inte skulle ha kunnat få gå i skolan och i vissa fall haft svårt att ens överleva.


Vi känner nu båda att vi skulle vilja göra mer för dem, så därför låter vi 10% av all försäljning i denna serie gå raka vägen in i detta viktiga arbete.


Vill du läsa mer om arbetet och om hur du kan få möjlighet att hjälpa på ytterligare sätt klickar du här!

3 köp på en beställning = 1 bonusprodukt gratis!

Självklart vill vi göra det lite enklare att kanske samla ihop alla åtta coasters i en samling, eller varför inte köpa en hela serie av exempelvis Oceaniens vackra konturer. Därför erbjuder vi den riktigt fina dealen att för var tredje produkt du lägger till på ett och samma köp får du också välja ytterligare en gratis bonusvara från Continental Collection.


Obs! Då webbshopen inte har ett enkelt system för detta löser vi det praktiskt genom att vi efter ditt primära köp mailar ut en unik kupongkod som du sedan kan lösa in i kassan när du senare går in igen för att välja din gratisprodukt.